Toolbar

Serveis

Consultoria  

A IQ duem a terme també tasques de consultoria, encarada a la diagnosi, la identificació (per part de diferents col·lectius) i la comunicació de les desigualtats de gènere i el paper de les dones a tots els àmbits, així com a l'avaluació de mesures i pràctiques organitzatives amb aquesta perspectiva. Ens interessa el terreny de la innovació social i hem començat a treballar amb diverses organitzacions públiques i privades, però en particular amb entitats socials.

La nostra metodologia de treball es basa en tres idees; la primera, que la introducció de la perspectiva de gènere en qualsevol política, pràctica empresarial o model organitzatiu facilita l'èxit de la iniciativa; la segona, el convenciment de que cada encàrrec que rebem és únic i irrepetible, i per tant dissenyem i implementem una consultoria o formació personalitzada, feta a mida segons la necessitat de cada client/a; i en tercer lloc, una forma de treball molt pràctica que parteix en la mesura del possible de l'experiència viscuda per les mateixes persones que sol·liciten la formació o assessorament. Ens encarem doncs a ser d'utilitat al dia a dia del client o clienta, buscant canvis quotidians.

Des d'aquest punt de vista, estem implementant tres tipus de consultoria:

Formació a la Carta: És una formació teòrica encarada a la transmissió d'un coneixement que ha de ser d'utilitat per a la pràctica organitzativa o procedimental.

Tallers a la Carta: Es tracta de tallers molt pràctics, pensats per a donar suport acadèmic i tècnic per a la resolució d'una dificultat/necessitat concreta. Són tallers personalitzats, fet a mida per a cada client/a.

Assessorament: Es tracta d'un servei de consultoria personalitzada encarada a la introducció de la perspectiva de gènere en les actuacions i l'organització d'entitats del tercer sector, empreses, administracions, i grups.

 

dades de contacte

Barcelona  652 45 03 46 info@iquotidiana.org

facebook twitter youtube flickr  rss

disseny gràfic

aquatinta logo