Serveis

A iQ duem a terme també tasques de consultoria, encarada a la diagnosi, la comunicació gràfica i les estratègies per a desmuntar el miratge de la igualtat. També duem a terme planificació i avaluació d’actuacions i pràctiques organitzatives amb aquesta perspectiva. Realitzem també formació i acompanyament. Ens interessa el terreny de la innovació social i treballem amb diverses organitzacions públiques i privades, en particular amb associacions i entitats de l’economia social i solidària.

TREBALLEM AMB TRES ORIENTACIONS

Creiem que la introducció de la perspectiva de gènere en qualsevol política, pràctica empresarial o model organitzatiu facilita l’èxit de la iniciativa.

Estem convençudes que cada encàrrec que rebem és únic i irrepetible, i per tant el nostre servei serà personalitzat i fet a mida.

Treballem d’una forma molt pràctica, que parteix en la mesura del possible de l’experiència viscuda per les mateixes persones que sol•liciten la formació o assessorament.

HEM TREBALLAT PER A

Ajuntament d’Alella, Ajuntament de Badalona, Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet, Ajuntament de Subirats, Associació Dones Lid, Centre d’Estudis del Baix Llobregat, Comissions Obreres de Catalunya, Consell Comarcal Alt Empordà, Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Federació de Cooperatives de Catalunya, Federació d’ONGs de Cooperació al Desenvolupament, Fundació Gune, Grup Verd Europeu, Olis Borges, Parlament de Catalunya, Sandoz, Síndic de Greuges, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, entre d’altres.

HEM TREBALLAT EN COL•LABORACIÓ AMB

Associació Alia, L’Esberla, Aquatinta, CCdesign, ChanChan Estudio, Crític, Coeducacció, Ekona, Fundació Surt, Hobest, Ideograma, I-labso, Labcoop, MST Estudio, Nova-Innovació Social, entre d’altres.

CONTACTA’NS A

serveis@iquotidiana.org